Byens Trafikkskole AS

Byens Trafikkskole AS

På Byens trafikkskole er vi nå 5 glade ansatte.
Inge Strøm er daglig og faglig leder og kjører klassene fra Moped til BE, i tillegg spesialisert seg på opplæring av personer med funksjonsnedsettelse.

Helene Strøm ansatt siden 2013 og har jobbet som trafikklærer siden 2008. Helene kjører klasse B og B automat samt alle MC klasser.

I juli 2019 begynte Henrik Svindal , en flink kar med godt humør. Han kjører klasse B og B automat.

Våren (2020) har vi på Byens fått enda en ny ansatt, en dreven kar fra Sandefjord. Hans Martin Mørk har jobbet som trafikklærer i 10 år, han kjører klasse B og B automat. Hans Martin stiller med egen bil i klasse B, en lettkjørt KIA med god oversikt. Rolig behagelig kar med glimt i øyet :) 1 februar 2018 flyttet Byens trafikkskole til nye lokaler.

Mai 2021 fikk vi ei ny dame ansatt på kontoret. Ei energisk og blid dame fra Tjølling. Hun har kontroll å styr på alle lærere og elever som er innom kontoret.

Byens trafikkskole vil fremdeles drive med opplæring i klasse B - BE/ B96 og B-automat. På MC delen har vi klasse A - A2 og A1, og til sist klasse AM146 moped.
I tillegg har Byens trafikkskole tilgang på en spesial tilpasset bil for de med funksjonsnedsettelse av forskjellig grad. Bil med gass/brems spak og elektronisk rattkule.

Ta kontakt

Kommende kurs