Byens Trafikkskole AS

Byens Trafikkskole AS

På Byens trafikkskole er vi nå 5 glade ansatte.
Inge Strøm er daglig og faglig leder og kjører klassene fra Moped til BE, i tillegg spesialisert seg på opplæring av personer med funksjonsnedsettelse.

I juli 2019 begynte Henrik Svindal , en flink kar med godt humør. Han kjører klasse B og B automat.

Våren (2020) Hans Martin Mørk han har jobbet som trafikklærer i 11 år, han kjører klasse B og B automat. Han kjører også moped opplæring. Hans Martin stiller med egen bil i klasse B, en lettkjørt KIA med god oversikt. Rolig behagelig kar med glimt i øyet :) 1 februar 2018 flyttet Byens trafikkskole til nye lokaler.

Mai 2021 fikk vi ei ny kontor dame, Linn Beate Geliassen. Ei energisk og blid dame fra Tjølling. Hun har kontroll å styr på alle lærere og elever som er innom kontoret.

Høsten 2021 begynte Arvid Johansen på MC. Han har tidligere jobbet i Lillestrøms traktene og litt i Vestfold. Han har lang og bred erfaring i klasse A, A2 og A1 , han kan også hjelpe til litt på moped opplæring.

Fra mai 2022 vil Annelin Bilstad være tilbake hos oss. Hun har tidligere jobbet her og etter et lite Sørlands opphold er hun tilbake. Underviser i Trafikalt grunnkurs B og B aut.

Byens trafikkskole tilbyr opplæring i klasse B - BE/ B96 og B-automat. På MC delen har vi klasse A - A2 og A1, og til sist klasse AM146 moped og 147 moped bil.
I tillegg har Byens trafikkskole tilgang på en spesial tilpasset bil for de med funksjonsnedsettelse av forskjellig grad. Bil med gass/brems spak og elektronisk rattkule.

Ta kontakt

Kommende kurs